"Please don't stop the music"

Jeg snakket tidligere om digitaleseringen av radio. At dab radio er det nye! Jeg er medlem av en side som heter Likenshare. Her får jeg tilbud og muligheten til å delta i konkurranser om å teste ulike produkter.

Jeg hadde veldig lyst til å teste ut en av de nye dab radioene. Jeg er veldig glad i å høre på radio, jeg hører på radio i bilen og når jeg sminker meg bruker jeg mobilen med radio. Jeg har hatt en dab radio fra før av men den var ikke noe serlig god så jeg fikk bytett den men fikk en fm radio som jeg ikke har brukt så mye. Jeg var derfor veldig glad for en hentelapp som jeg fikk i posten. Jeg kjente igjen adressen fra hvor jeg hadde fått pakke før fra likenshare. Jeg gikk inn på pcen og så om jeg hadde blitt valgt, og ja det hadde jeg. Jeg er en av 120 som er blitt valgt til å være ambassadør for dab radio.

Jeg fikk denne søte lille rosa pop radioen. Jeg hadde desverre ikke nok batterier til å sette i, men jeg satte inn ledningen slik at den fikk strøm og jeg synes at den var veldig god. Den er liten og søt og har et fint design. Den er enkel og bruke og jeg syntes at den haar god musikk og lyd. 

 

 
Skriv en ny kommentar
hits