Radio

Radio har vært i mange år. Men jeg har ikke begynt å bruke den så mye før nå. Hvorfor? Nei det er et godt spørsmål.

Jeg husker godt hvor kjekt jeg syntes det var når vi reise på ferie og hørte på radio i bilen. Masse god og variert musikk, med innslag av nyheter og intervjuer og konkurranser. En av grunnene til at jeg ikke hørte på radio så mye når jeg var hjemme var gjerne fordi jeg hadde ikke en egen.

Nå som jeg har blitt større og sminker meg hver dag synes jeg det er en god start på dagen å høre litt på radio før jeg går på skolen. Da får jeg med meg om det skulle ha skjedd noen nyheter. Hvordan været er og om det er kø. Dette synes jeg er kjekt å høre på, samtidig som jeg er veldig glad i musikk. Jeg liker stort sett å høre på alt! 

Jeg hørte en god stunn på radioen som jeg hadde lastet ned via mobilen min, men det endte opp med at radio ble mere et irritasjonsmoment enn glede. Mobilen min mistet internettforbindelsen og jeg måtte stoppe å sminke meg, for så å låse opp mobilen og sette på radioen på nytt. Det høres gjerne ikke så stress ut, men når en har kort tid om morgenen teller alle minutter. Det kjenner nok alle til. 

Jeg er medlem av en side som heter Likenshare. Dette er en kjempe bra side. Her får jeg gratis varer som jeg prøver ut og skriver hva jeg synes om de. Eg kjempe god deal! Det er ikke så lenge siden jeg fikk en pop radio. Jeg er kjempe fornøyd og bruker den nesten hver dag. Denne radioen er kjempe søt og rosa. Men passer gjerne ikke helt inn alle plasser så det kunne ha vært greit med en nøytral. 

Likenshare søker nå etter nye ambassadører. 100 ambassadører for sangean dab radioer. Jeg synes det hadde vært kjempe gøy å bli valgt. Jeg synes Sangean dpr34 er kjempe søt. Den er liten og elegant. Spesielt den hvite. Men de har mange fine. For eksempel dab +/ internet sangean wfr2d eller musikkanlegget sangean dms-37bt. 

Jeg håper jeg blir valgt! 

Skriv en ny kommentar
hits