Blomster


 

Jeg er veldig glad i farger. Og jeg har bestemt meg før å kjøpe mere av klær som er lyse og har farger, men jeg er også utrolig glad i svart. Svart går til alt, men jeg kan ikke bare gå i det om sommeren ;-) Jeg elsker å gå i skjørt og kjoler om sommeren, det er så lett og luftig! Klær fra BIKBOK 

Sko fra ROOTS fra DNA jeg kjøpte mine på EUROSKO 

 

Hva liker du best å gå i om sommeren? 
30.06.2014  Â·  Mote  Â·  Ingen kommentarer

Gratis header til DEG


 

Som jeg skrev tidligere er jeg veldig glad i å lage headere. Jeg går på medier og kommunikasjon, og jeg er veldig interessert i foto, tegning og redigering osv... Jeg bruker skikkelige redigerings program som for eksempel photoshop som dere sikkert har hørt om ;-)

 

Jeg tenkte at jeg kunne lage noen gratis headere til de som ønsket. Men jeg har noen kriterier for at jeg skal lage header til dere slik at det ikke blir så mye tull. 

 

  • Hva er mail adressen din? Denne trenger jeg for å kunne sende deg headeren, jeg kan eventuelt legge den ut her på bloggen hvis du ikke ønsker å gi meg epost adressen. 
  • Hva skal det stå på? 
  • Beskriv den med noen ord. For eksempel: Søt, feminin og moderne. 
  • Bildene må du enten lage et innlegg til på bloggen din som du kaller for for eksempel header bilder. Eller så kan jeg bare ta noen som allerede ligger ute på bloggen din. 
  • Når dere har fått headeren hadde det vært veldig fint om dere hadde skrevet at det var jeg som hadde laget den ;-) 
  • Hva skal størrelsen være i pixler? Lurer du på hvor stor headeren din skal være i forhold til stilsettet ditt kan du se på de tallene som står her inne i Design -> Stilsett -> Og så ser du på height og width. 27.06.2014  Â·  Design  Â·  Ingen kommentarer

Foto


 

Nå har jeg laget en ny header til bloggen min. Den er veldig enkel og ren med ingen skrift, men jeg har redigert bildet litt i photoshop med lys osv... Jeg er veldig glad i å redigere bilder og lage headere, så jeg kan godt lage til de som har lyst på ;-) Jeg var tidligere medlem på en side der vi laget gratis headere til andre bloggeren men den siden sluttet. Så send meg ønskene i kommentar feltet så kan jeg redigere noen av bildene fra bloggen deres til en fin header, jeg kan også lage et eget innlegg om hvordan dere må gjøre for at jeg skal lage en gratis header til deg ;-) 

 

Ønsker du deg en ny header og hva synes du om min? 26.06.2014  Â·  Design  Â·  1 kommentar

Feminint men sporty

Det å føle seg feminin men samtidig sporty er ikke alltid like lett. Trenden å kombinere treningssko sammen med vanlige klær er blitt en stor og behagelig trend. Her har jeg satt sammen en feminin og delikat bluse sammen med et hvedagslig dongeriskjørt og et par sneakers. Et behagelig men stilig hverdags antrekk. 

 

Topp - HM Du finner den her 

Skjørt - Bikbok Du finner det her 

Sko - HM Du finner de her 24.06.2014  Â·  Mote  Â·  1 kommentar

Festivalkjole

Dette syntes jeg var et søtt lite festival antrekk. Denne luftige sommerkjolen i et nydelig blomstrett mønster er perfekt for varme sommerdager. Sammen med et par behagelige og flate sko er antrekket komplett! Alt er fra nelly.com. 

 Kjole - http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/festkjoler/nly-trend-917/mixed-print-dress-917799-94/ 

Sko - http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/sko/hverdagssko/converse-100243/all-star-canvas-ox-282166-14/ 

Veske - http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/tilbehør/vesker/river-island-2715/floral-stripe-print-purse-273871-286/ 

Blomsterkrans - http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/tilbehør/øvrig-tilbehør/nly-accessories-384/flower-garlands-386477-749/ 


24.06.2014  Â·  Mote  Â·  Ingen kommentarer

Nytt design

Hei 

 

Nå jobber jeg med å endre på designet mitt. Jeg har funnet et gratis design hoss http://kvdesign.blogg.no hun hadde kjempe mange fine. Nå skal jeg bare endre på det litt og lage en ny header ;-) 


23.06.2014  Â·  Blogg  Â·  Ingen kommentarer

Sommer kjole

Her har jeg funnet en nydelig kjole fra Hennes og Mauritz. Den herlige orangefargen og det lette stoffet gjør den til en flott sommerkjole. Her har jeg funnet 5 antrekk som du kan kombinere den med, alt fra en shopping tur til en bursdag. 

 Hva synes dere og hvilken likte du best? 


20.06.2014  Â·  Mote  Â·  Ingen kommentarer

Sommer klær

Her er noen fine sommer klær som jeg fant på nelly. De har så mye fint! Kjenner jeg må shoppe snart ;-) 

 

 Har du handlet noe nytt i det siste? 


20.06.2014  Â·  Mote  Â·  1 kommentar

Digital radio

Norsk radio skal digitaliseres. Digital radio betyr flere kanaler og mer innhold. Du kan lese mer om hva digitalradio betyr for deg på radio.no.
Jeg går på medier og kommunikasjon på videregående skole og det er spennende å høre utviklingen fra radioens start og utviklingen til hvordan radioen er idag.
Men hva vil det si at norsk radio digitaliseres? FM - nettet har begrenset plass og store deler av FM - nettet står ovenfor et betydelig oppgraderingsbehov. Stortinget har derfor vedtatt en overgang til digital radiokringkasting, med unntak for enkelte lokalradioer. Radio som sendes digitalt øker kanalmangfoldet betraktelig og gjør radio mer kompatibel med andre digitale tjenester som nett og strømmtjenester. Det er planlagt å slukke FM - nettet tidligst i 2017, med unntak for mindre lokalradiostasjoner.
Digitalradio Norge skal skal sikre en smidigere overgang til digital radio for alle landets radiolyttere og for radiobransjen. Dette gjør vi gjennom to hovedoppgaver, informasjons og operatørvirksomhet. Du finner dem på radio.no. 

  

 

Jeg ønsker med denne lekre radioen fra Geneva. Jeg liker det enkle og delikate designet. 

 

 

 

Har du digital radio, har du tenkt til å kjøpe? 


19.06.2014  Â·  Blogg  Â·  1 kommentar
hits